
Før vi går videre i bloggen vil jeg bare komme med en lett og kjapp oppskrift.
Ypperlig nå på sommeren, og ungene elsker denne retten. Sunt, godt og enkelt rett og slett...
Oppskriften er hentet i fra matprat
Ingredienser
• 8 skive spekeskinke
• 500 g pasta penne
• 1 ts salt
• ½ stk. sitron
• 3 stk. tomat gjerne klasetomater
• 100 g ruccula
• 1 stk. fersk mozzarella
• ½ ts kvernet sort pepper
• 2 ss ekstra virgin olivenolje
Slik gjør du:
1. Kok pastaen i vann i 10-12 minutter.
2. Tilsett salt og saft fra ½ sitron. Avkjøl pastaen.
3. Skjær spekeskinke, tomater, ruccola og mozzarella i små biter og tilsett pastaen. Rør rundt. Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.
• 8 skive spekeskinke
• 500 g pasta penne
• 1 ts salt
• ½ stk. sitron
• 3 stk. tomat gjerne klasetomater
• 100 g ruccula
• 1 stk. fersk mozzarella
• ½ ts kvernet sort pepper
• 2 ss ekstra virgin olivenolje
Slik gjør du:
1. Kok pastaen i vann i 10-12 minutter.
2. Tilsett salt og saft fra ½ sitron. Avkjøl pastaen.
3. Skjær spekeskinke, tomater, ruccola og mozzarella i små biter og tilsett pastaen. Rør rundt. Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar