
Kilde: www.egg.no
Fant en utrolig god oppskrift på Canneloni på nettet. Den oppskriften må deles med andre.
Skal du kose seg hjemme i kveld, ha "enkle" gjester, eller familiebesøk, så er Canneloni med kyllingkjøttdeig et ypperlig valg.
Barna digger maten, og det samme gjør de voksne. Godt, enkelt og veldig, veldig fristende..
Jeg skal lage dette i kveld :-)
Porsjoner: 3
Ingredienser
400 g kyllingkjøttdeig
ca. 2 ss smør til steking
6 stk. lasagneplater
4 ss olje
2 stk. rødløk
1 båt hvitløk
150 g frisk spinat
1 pk. snøfrisk naturell
ca. 4 ss revet parmesan
salt og pepper
Fremgangsmåte: Sett stekeovnen på 225 °C.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne. Ta den opp og legg den til side.
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek rødløken raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.
Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.
Cannelloni smaker godt med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.
Porsjoner: 3
Ingredienser
400 g kyllingkjøttdeig
ca. 2 ss smør til steking
6 stk. lasagneplater
4 ss olje
2 stk. rødløk
1 båt hvitløk
150 g frisk spinat
1 pk. snøfrisk naturell
ca. 4 ss revet parmesan
salt og pepper
Fremgangsmåte: Sett stekeovnen på 225 °C.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne. Ta den opp og legg den til side.
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek rødløken raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.
Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.
Cannelloni smaker godt med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar